Information

Annons ID
Läge
Inventariernas värde

Om företaget

Kontor mitt emot TV-huset på Östermalm/Gärdet överlåtes. En superfin lokal i två plan med två ingångar.

Den inkluderar även en liten övernattningsdel bestående av ett rum inkl pentry samt litet badrum med dusch-kabin (avsedd för ev. tillfällig övernattning).
3 rum o pentry samt liten gäst toalett. 2 av rummen är med dörr och även ljudisolerade då det en gång varit en terapilokal. Nedre plan 74 kvm 3 rok med pentry och litet badrum samt uteplats.

Lokalen är totalt ca 128 kvm fördelade på två plan. Lokalen är totalrenoverad av profesionella hantverkare. Ytskikt, spotar i taken, nya slitstarka golv, arkivet med hyllplanen och mini-lägenheten på övre plan (54 kvm) är i perfekt skick.Det är en perfekt lokal för all typ av verksamhet såsom produktionsbolag, postproduktion, reklambyrå, undervisningslokal, massage, fotvård, skönhetssalong eller dyl.

Det finns gott om parkeringsmöjligheter, Buss 76 stannar precis utanför porten, Tillgång finns även till toppenfin tvättstuga med 3 tvättmaskiner samt torktumlare och torkskåp.

( Hyran är fastställd till att gälla till nuvarande kontrakt löper ut den 31/12 2017. Därefter kommer ny hyresförhandling att upptas).

Ekonomi:
Pris: 490.000kr
Överlåtelseform: Hyreskontrakt ev. inventarier
Hyra: 15.466 kr/månad netto
Ingår hyra: Varmvatten&Värme
Hyreskontrakt: 3års löptid. nuvarande kontrakt till 2107-12-31
Hyreserläggande: Månadsvis i förskott på anvisat konto.
Moms: Tillkommer
Ingår Hyra: Varmvatten&Värme
Kallhyra kvm: 3.200 kr
Hyresgaranti: Kan begäras

Lokal:
Yta: 128kvm
Inventarier: Diskuteras vid försäljning
Godkända verksamheter: Enligt
Hyresavtal: Kontor&Konferens
Tillträde: Omgående dock senast 2017-01-01


Kontakta säljaren