Information

Annons ID
Läge
Verksamheten är aktiv i:
Omsättning
Förväntad omsättning
Omsättningsstatus
Flyttbarhet

Om företaget

Säljer härmed av mina två stycken sidor inom binära optioner vilka är helt självgående och helt går på auto så det ända som behövs är att marknadsföra dessa!

Har det senaste halvåret haft en omsättning varje månad av 5000-10000 kr på dessa sidor, vilket går lätt att dubbla.

Binära options handel kommer starkt i Sverige nu, är väldigt stort utomlands såsom i USA m.m det handlar om handel där man skall satsa på om en valuta eller aktie skall gå upp eller ner en enkel handel därav av namnet Binära optioner 1 eller 0!

Har avtalat om bra ersättning av 400 USD för varje ny kund som man skaffar till mäklarna (broker) som jag har samarbete med på mina sidor!

Där finns två sidor, en som är punkt. SE och en som är punkt. COM, med två mycket bra namn.
Dessa sidor säljer jag tillsammans.

Jag har påbörjat ett Seo-arbete för ett antal månader sedan som har börjat ge effekt om man söker på vissa sökord hos Google så det är bara att fortsätta med min kontakt med detta och klättra högre i rankingen på dessa sökord!

Som sagt om vi skall sammanfatta så är detta två stycken sidor som är helt självgående det enda som behövs är marknadsföring som i all annan affärsverksamhet, vidare så är detta väldigt lönsamt där du kan se all trafik
och ändra allt i admin typ som mäklare med mera!

Såklart så ingår utbildning så du själv kan sköta detta.

Säljer bägge två sidorna till ett kanonpris, kostnaden per år för domänerna som ligger hos loopia är runt 250 kr vilket är den ända kostnad då webbhotellet inte kostar något, ligger på weebly.com.

25000 kr för bägge sidorna vilket är ett kanonpris som du tjänar ihop snabbt, säljer dessa sidor för att frigöra kapital till andra projekt som jag vill satsa på!

Pris: 25000 SEK


Kontakta säljaren