Information

Annons ID
Läge
Omsättning
Förväntad omsättning
Omsättningsstatus

Om företaget

Produkten är en hemsida och app, som förenklar rapportering av kvitton och reseräkningar.

Tjänsten har idag över 1000 betalande kunder och används av flera större redovisningsbyråer som i sin tur köper vår tjänst till sina kunder. Byråerna gör detta eftersom produkten förenklar traktamente, rapportering, kvittohantering samt milersättning.

Företaget har abonnemangskunder och omsätter ca. 500 000 SEK per år. (38 kr per månad och kund). Eftersom majoriteten av kunderna är redovisningsbyråer som ansluter sina kunder till tjänsten, finns det många fler potentiella kunder inom våra befintliga byråer.

Företaget är till salu pga. Att majoritetsägarna (78 %) är upptagna med fastighetsaffärer och övriga projekt. Minoritetsägarna är operativa vilket gör det svårt att ta in investeringskapital.
Produkten har en enorm potential, en stabil plattform samt en idé som verkligen löser flera problem för sina användare.

Med i överlåtelsen försvinner alla skulderna i bolaget, detta innebär att 97% av omsättningen vill vara vinst. 3% av omsättningen vill gå till serverdrift i dagsläget.

Finns proof of concept?
Ja, redan nu har vi 1000 betalande kunder på ca. 38 kr per månad.
Med i våra villkor är det tillåtet att öka priset i samband med lansering av nya funktioner på sajten.

Hjälp vid överlåtelse:
Vår IT-utvecklare kan anlitas på konsultbasis alt.
Vi inkluderar 50 timmar IT upplärning i köpeskillingen, som kan användas för att undervisa de nya ägarna i alla de tekniska detaljerna.

Hur ser plattformen ut?
Plattformen är en SaaS produkt (en tjänst som är molnbaserad och som har en abonnemangsform). Produkten består både av en Iphone och Android app samt en webbklient. Koden är PHP, MYSQL.

Driver du en potentiellt konkurrerande produkt vill vi att du informerar oss innan vidare dialog.


Kontakta säljaren