Information

Annons ID
Läge
Omsättning
Förväntad omsättning
Omsättningsstatus

Om företaget

Säljer en webbshop, en marknadsplats och en auktionssida, på sidan säljs där vintage kläder från Paris. Bara webbshopen drar in ca. 5000-6000 kronor i månaden i försäljning. Detta kan ökas kraftigt med mer arbete. De två andra sidor är inte lanserade ännu.

Tankarna om utveckling är att ta in saker på kommission, etablera fysiska butiker runt i landet via franchise modell. Ta in repro produkter eller varför inte sy upp din egen kollektion.

Sidorna:

Webbshop: Där man säljer inköpta produkter.

Marknadsplats: Där registrerade medlemmar kan lägga in sina produkter och handla med andra/ta provision/fast avgift per köp.

Auktionssida: Där registrerade medlemmar kan lägga in sina produkter och handla med andra/ta provision/fast avgift per köp.
Auktionssida:

Kom med bud,

Domänen som är lanserat har topplacering på Google, 1:1 sidan, med många sökord till SEO optimering, detta utan att det kostar, så det är den organiska listan inte annons.

Vår butik i Malmö har blivit utsedd till 1 av 23 bästa vintagebutiker i Sverige av Emma Sundh i Sofies mode.

Detta är et nyckelfärdigt koncept som är redo till att köra på! Vi har en absolut unik affärsidé där vi säljer handplockade vintagevaror från Paris. Vi har även anordnat vintageresor till Paris, där vi guidar resenärerna i Paris vintagevärld, vi brukar göra inköp samtidigt. Så älskar du Paris och att åka dit flera gånger om året, så läs vidare! Du kan driva detta var som helst ifrån.

Vi säljer pga. sjukdom.

Vi har fått mycket uppmärksamhet i press och media, och vi börjar få internationella köpare via webben.

Vad som säljs:
- En webbshop där man kan sälja inköpta produkter

- en marknadsplats där registrerade medlemmar kan lägga in sina produkter och köpa och sälja, ta provision och/eller fast avgift per köp

- En auktionssida där registrerade medlemmar kan lägga in sina produkter och köpa och sälja, ta provision och/eller fast avgift per köp

- Professionella foton från fotograferingar

- Registrerat varumärke hos PRV

- Etsybutik

- Traderabutik

- Facebookgrupp ca 1300 medlemmar

- Instagramkonto 1800 följare.

Kostnader:
webbhotell: 50kr/mån ink moms
Utöver detta så tillkommer kostnad för annonsering.

Skriv för mer information.


Kontakta säljaren